Seniorencoach
advies - coaching - begeleiding

Kunnen we iets voor elkaar betekenen?

Mijn doel is om senioren te bereiken welke vastlopen, in welke fase van het ouder worden dat ook is. Het is mogelijk de omgeving deel uit maakt van de blokkades, bijvoorbeeld doordat de leefsituatie is veranderd, waardoor er geen of niet voldoende aansluiting vindt met de oudere. Het is daardoor denkbaar dat ik, los van de oudere zelf ook advies of verduidelijking in bepaalde processen kan geven aan naaste, familie of mantelzorgers. 

Daarnaast iedereen die werkt, of in contact komt met ouderen die vast lijken te lopen of onbegrepen gedrag vertonen zoals verzorghuizen, zorgboerderijen of gemeente is de kans groot dat ik kan bijstaan in het helder krijgen van de hulpvraag. 

.Maak vrijblijvend een afspraak, dit is vaak een eerste stap om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.


Wat zijn de kosten?

Het tarief is afhankelijk van de dienst die u bij mij afneemt. Wilt u hier meer van weten, neem dan gerust contact met me op.

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.

Bovenstaande kosten zijn in een aantal gevallen te declareren. Bij het afgeven van een indicatie, kunnen kosten mogelijk vanuit de WMO via de gemeente vanuit een persoonsgebonden budget (PGB) vergoed worden. U betaalt dan een lager bedrag per sessie. Deze indicatie is aan te vragen via sociale wijkteams of de huisarts. Uiteraard kan ik u hierbij desgewenst ondersteunen.