Seniorencoach
advies - coaching - begeleiding

Even voorstellen..

Mijn naam is Hetty Koning, woonachtig in Kesteren. Naast mijn werk ontspan ik door geregeld een uitdagend rondje hard te lopen tussen de kleurrijke Betuwse fruitbomen, ik houd van tuinieren en ben graag in de buitenlucht.

Vanaf het moment dat ik de financiële sector heb verlaten en me ben gaan richten op het begeleiden en coachen van ouderen, is er een soort rust over me gekomen. Ik vind het mooi om in wederzijds vertrouwen elkaar te leren kennen, te onderzoeken welke hulp nodig is en hier samen een plan voor te maken. Regelmatig word ik geraakt door de levensverhalen van ‘mijn’ cliënten. Ik bewonder hun wijsheid, humor en gastvrijheid. We houden elkaar vast in angst, verdriet en plezier.

Elke cliënt heeft zijn eigen vraag. Hier zoeken wij samen een best passend antwoord op. Dit vraagt toewijding, inleving en daadkracht. Mijn energie en directe stijl van communiceren geven kleur aan de gesprekken. Het vertrouwen dat ik krijg, schept verantwoordelijkheid.

Ik ben opgeleid als erkend seniorencoach, met een stevige basis in psychosociale en medische kennis. Ook komt mijn jarenlange expertise in de financiële sector mij regelmatig goed van pas.

Als seniorencoach ben ik aangesloten bij het LNS (Landelijk Netwerk Seniorencoaches) en NIBG (Nederlandse Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg).

Dankbaar en voldaan als we samen in beweging zijn.